1 Nisan 2011 Cuma

Yengeç Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu


Yengeç burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu
Yeniliklere açık durarak , başkalarından çok şey öğreneceksiniz. Olaylara daha geniş bir açıdan bakmalı, farklı eğitim konuları üzerinde durmalısınız. Ancak değişik görüşler karşısında yapıcı bir noktada olmanız gerek. Yurt dışı bağlantılı konularda destek göreceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Ayrıca entelektüel çalışmaların getirdiği uğraşlar olacak.


Yengeç burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu


İşinizde olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. İyimser olmanız sorunlarınızın çözülmesinde önemli etken olabilir. Konut değiştirme planlarınız gerçekleşiyor. Bu nedenle en kısa zamanda hazırlıklara başlamalısınız.


Yengeç burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu


Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çabuklaştıracak. Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusallığınızda biraz durulma görülebilir. Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok, ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz.


Aşk Yaşamı : Kendinizi, mutluluğundan bir parça korumanız gereken bir ilişki içindesiniz. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor.


İş Yaşamı : İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız, iş yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor. İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir.


Para Durumu: Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir. Alım satım konularında bir otorite sayılmazsınız, bu yüzden eleştirilere kapalı durmayın.


Dikkat: Sağlık konularında abartılara dikkat ! Kendinizi bu kadar yıpratmamalsınız.


Yengeç burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu
Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve daha sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.


Yengeç Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder