23 Nisan 2011 Cumartesi

Aslan Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatın güzel yanları ve çocuklarla olan paylaşımlar sizi mutlu ediyor. Kendinizi mutlu ve dinlenmiş hissedeceğiniz hobilerle ilgilenebilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde biraz sıkışık zamanlar söz konusu. Sizi bekleyen işler ve hafta sonunu içine alan konular var. İş ortamında ağırlaşan çalışma koşulları karşısında hazırlıklı olmanız gerekiyor.
Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok sıcakkanlı ilişkiler kurarak çevrenize güven ve sevecenlik aşılıyorsunuz. Herkes sorununu size aktarıyor. Ancak bu durum psikolojik dengenizin bozulmasına neden olabilir. Geliriniz artıyor.
Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz. Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz.

Aşk Yaşamı : Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız. Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor.

İş Yaşamı : Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkanlığınız daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilir. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olacak.

Para Durumu: Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak. Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir.

Dikkat: Çok özel bir ilişkinizde, başka etkilenmelerle tatsız bir olayı büyütüyorsunuz.
Aslan burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sizden çok daha yüksek statüye sahip kişilerle bir araya geleceksiniz. Bugün, aklınız biraz fazla karışacak. Bir yanda romantik, öte yanda başarı isteği içinde olacaksınız. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız.


Aslan Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder