26 Nisan 2011 Salı

Başak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yapılması gereken işler ve detaylar karşısında hızlı hareket etmelisiniz. Sorumluluk aldığınız her konu sizi uğraştıracak ve yoracaktır. Hizmet etmeniz gereken yeni temalar üzerinde sıkı çalışmanız lazım. Göstereceğiniz çabalar ileride karşınıza kazanç olarak çıkacaktır. Çalışma koşullarında yaşadığınız olumlu değişiklikler moral verici yönde olacak.
Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kopmuş olan iş ve dostluk ilişkilerinizi tekrar eski haline getirmek sizin elinizde. Almayı düşündüğünüz bir menkul sizi mali açıdan borca soksa da ilerisi için kârlı bir alışveriş olacak. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkilerinizin sağlığı açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemdeki inatçılıklar konunun temel sorunu gibi duruyor. Bugünlerde ilginç ziyaretler yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı oldukça fazla.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde aşk dünyanızda farklı hareketlenmelere hazırlıklı olun. Dolaylı yollarla alacağınız duyumlar, sizi bugünün yeni heyecanlarından bir an alıp çok gerilere götürebilir.

İş Yaşamı : İstediğiniz çok özel görüşme için bugün bir fırsatınız olabilir. Çok gönülden çalışıyorsunuz. İlişkilerdeki pürüzler ve kazancınızdan duyduğunuz memnuniyetsizlik, hiçbiri sizi frenleyemiyor.

Para Durumu: Hassas olunması gereken ilişkilerde para alışverişleri zarar getirebilir. Parayla ilişkinizi belli bir disiplin altına almanız gerekiyor. Bu konudaki bütün eleştirmenleriniz iyi niyetli.

Dikkat: Yüreğinizdeki duygusal kararsızlıklar acele netlikler gerektiriyor. İş yaşamınız, özel yaşamınızın hareketlenmelerinden fazlaca etkisi altında.
Başak burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün duygusal anlamda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınızı perçinleyecek aktivitelere ihtiyacınız var. Önemli dostlarınızın desteği size güç verirken, değişkenlikten uzak kalmalısınız. Başarınızın gölgelenmesini istemiyorsanız ortaklıklar ve iş konusunda dengelerinizi korumaya çalışmalısınız.


Başak Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder