23 Nisan 2011 Cumartesi

Kova Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İyimserliğiniz sayesinde yol alabileceğiniz şartlar var. İçinde bulunduğunuz gruplarda hareketlilik ve yenilikler yaşanabilir. Diğer yandan sosyal hayatın içinde yer aldığınız bu dönem oldukça canlı geçiyor. Olanaklarınızı geniş tutmalı, sosyal hedeflerinizi büyütmelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde biraz beklemede kalmanız ve önemli kararlarınızı ertelemeniz gerekebilir.
Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün sevgilinizle birbirinize ifade etmek istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. Bu nedenle açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki durgunluk bitiyor.
Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli ve farkında olmadan ilişkinizi aşındırmaya çalışmamalısınız. Partnerinizin hiç sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. İş yaşamı : Gerginliklerden uzak iş ortamınız, iş yaşamınızda artık şansı yakaladığınızın göstergesi olabilir. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız, iş ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Para Durumu: Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Gittikçe hesapçı bir insan gibi görünmeniz sizi biraz üzüyor. Para konularında yakın çevrenize birçok açıklamayı yapmak zorunda değilsiniz.

Dikkat: Çıkar amaçlı olduğu düşünülen bir yakınlaşmadan zarar görmeyeceksiniz.
Kova burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İçsel değişimlerinizi mesleki yaşamınıza vurgulamaya çalışmanız ters tepkilere de neden olabilir. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz Sosyal konularına daha sağlıklı bir yaklaşım içinde olacaksınız..


Kova Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder