26 Nisan 2011 Salı

Koç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Değerlendirmeniz gereken olumlu fırsatlar söz konusu. Sizi şanslı kılan arkadaşlılar ve sosyal hayatın hareketliliği öne çıkıyor. Ortak çalışmalarda daha sağlam ve doğru kararlar alabilir, destek görebilirsiniz. Sosyal çevrenizde edineceğiniz arkadaşlıklar ise aşk hayatınıza olumlu yansıyor. Geleceğe daha umutlu gözlerle bakmalısınız.
Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size yapılacak bir sürpriz hayatınızın büyük ölçüde değişmesine sebep olabilir. İş ve mekan ortamını değiştirme planlarınız önümüzdeki günlerde daha net bir hale gelecektir. Ev içinde sakin olmalısınız.
Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Güven verici kişiliğiniz ve sorumluluk duygunuzla özellikle yakın ilişkilerinizde neden olduğunuz olumsuz rahatlık, bu sıralar aşırılığa varabilir, insanlar sorunlarını kolayca size devredebilirler. Aile bağlarınızdaki ileri düşkünlüğünüz küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenizde aşk yok. Çok şanslı birisiniz, mutluluğunuz tek başına sizden kaynaklanmıyor.

İş Yaşamı : Sizden daha yetkili birinin yanlış tespitlerine biraz kolay ortak oluyorsunuz. Çok yürekli ve atak görünüşünüz, iş ilişkilerinizde aranılan biri olduğunuz izlenimine yetmiyor. Geri planda kalmaya istekli gibisiniz.

Para Durumu: Yerinde öngörülerinizi frenleyen abartılı bir sağlamcılığınız var. Bugünlerde ikili görüşmelerde size kaçırılmaz fırsatlar sunulabilir. Düşünmeye değer bulacaksınız.

Dikkat: Becerileriniz kariyerinizi yükseltmeniz için oldukça yeterli. İş ilişkilerinizde kendinizi daha belirginleştirmeye çalışmalısınız.
Koç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Hayalleriniz doğrultusunda yaşıyor ve ideallerinizi gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Kendinizi sınırlamaktan hoşlanmıyor ve özgürlüğünüzü rahat ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin bilgilerine ve tecrübelerine gereksinim duyabilirsiniz. Heyecan verici bir gün sizi bekliyor.


Koç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder