24 Nisan 2011 Pazar

Şanslı Masa Kanal D

r10 forumlarında gezer iken bir domain satış konusu dikkatimi çekti. Kanal D ekranlarında gösterilmeye başlanacak olan yeni bir yarışma prorgamına ait domain satışı gerçekleştiriliyordu. Domain ile yakından ilgilenmesemde bu tarz yeni yarışmalar ve programlar ile yakından alakalıyım.

Şimdi konuyu dallandırıp budaklandırmadan mevzuya giriş yapalım. Yakında Kanal D ekranlarında adı ile yayınlanacak olan bu yarışma programı bir zamanlar TRT 1 ekranlarında ”seni bulacağım oğlum” repliği ile hafızalarda yer eden ”bir zahmet” yarışmasına benzemekte. Fakat burda sizleri zahmete olacak olan kişiler kanal görevlileri değil en yakınınızda olduğunuz sevdiğiniz insanlar. Anneniz, babanız, abiniz kardeşiniz, eşiniz dostunuz.

Kanal D Resmi sitesi üzerinden Şanslı masa yarışması hakkında yapılan duyuru açıklaması

Şimdiye kadar Türk televizyonlarında görülmemiş bir yarışma; Şanslı Masa… Bu yarışma her an her yerde karşınıza çıkabilir. Belki bir aile yemeğinde, belki bir iş yemeğinde, belki sevgilinizle buluştuğunuzda belki de bir arkadaş sohbetinde… Her an bu oyunun içinde yer alabilir ve bizimle yarışabilirsiniz. Nasıl mı? Bu yarışmaya katılmak için başvuru yapmanıza gerek yok çünkü biz sizi buluyoruz. Biz bir mekânda şanslı masamızı seçip kameralarımı saklıyoruz. Partnerinizle sizi izliyoruz. Bir anda sizi yanımıza çağırıyoruz ve partnerinizin haberi olmasan size bir kulaklık veriyoruz. Bu sayede sizinle haberleşiyoruz. Size görevler veriyoruz ve yarışmamız başlıyor. Bazen karşınızdakine yalanlar söylüyorsunuz bazen de restoranın içinde şarkılar söylüyorsunuz. Karşınızdakinin tahammül sınırlarını zorluyorsunuz ve etapları tamamlayıp büyük ödüle ulaşmaya çalışıyorsunuz… Ama sakın unutmayın bunu sadece siz biliyorsunuz.
Şanlı Masa tüm eğlencesiyle yakında Kanal D ekranlarında…

Şanslı masa başvurusu hakkında detaylı bilgi öğrenir öğrenmez sizler ile paylaşacağız.

Şanslı Masa Kanal D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder