23 Nisan 2011 Cumartesi

Koç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Her alanda son derece rahat hareket ediyorsunuz. Sizi bağlayan yabancılarla ilgili yeni girişimler yapabilirsiniz. Kişisel olarak kendinizi geliştirmeye yönelik konularda yeni kişiler etkin olacaktır. Eğitsel çalışmalarınız yanında uzun yolculukların getirdiği fırsatlar bulabilirsiniz. Hayat görüşünüzü tazelemek ve yeniliklere açık durmak bu dönem kolaylaşmakta.
Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında son zamanlarda yaşadığınız finansal sıkışıklıklarınıza çözüm olacak ortaklık tekliflerine açık olun. Gerekli araştırmayı yaptıktan ve emin olduktan sonra bu konudaki kararınızı verebilirsiniz.
Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var. Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak.

Aşk Yaşamı : Birtakım öğütlerle kafanızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Yaşadığınız ikilemde neyin doğru, neyin yanlış olduğunu en doğru siz tespit edeceksiniz.

İş Yaşamı : Mutlak inisiyatif saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız. Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Sorumlulukları yaymak en çok sizin çıkarınıza olacak.

Para Durumu: Bu konudaki ters düşüncelere saygı göstermelisiniz. Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamaları yaptığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil.

Dikkat: Tepkimeci bir tavrınız, iş yaşamınızdaki konumunuzu bugünlerde riske sokabilir.
Koç burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceğini hatırlatırız. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. İsteklerinizde müthiş bir artış olurken, enerjiniz genişleyecek ve amaçlarınıza ulaşmak için çok daha fazla çalışacaksınız.


Koç Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder