26 Nisan 2011 Salı

Yay Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Alacağınız pozitif haberler günlük planlarınızı değiştirmekte. Yapacağınız kısa yolculuklardan kazançlı çıkabilirsiniz. Kardeşler, yakınlar ise hayatınıza daha fazla olanak getirecektir. Duyacağınız sözler ve yaklaşımlarla ilişkilerinizi geliştirme şansı bulabilirsiniz. Sosyal konuların içinde yer aldığınız bu dönem eğitsel alanda yenililer göze çarpacak.
Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kuşkucu tutumunuz yüzünden sevdiğiniz insanla olan ilişkinizin bozulduğu bir dönemi yaşıyorsunuz . Onu tekrar kazanmak için harekete geçin. Teklif edilecek iş ortaklığına iyice araştırmadan cevap vermeyin.

Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuğunuz gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi bir hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok fedakar yaklaştığınız bir ilişkinizde, arkadaşınızın paylaşmacılığının iyice körelmesine neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

Aşk Yaşamı : İlişkinizden daha çok şey beklediğinizi artık kendinizden saklamıyorsunuz.Yeni başlayan beraberliğinizde şu günlerde yaşadığınız hayal kırıklıkları, size yeni kararlar aldırabilir.

İş Yaşamı : Son zamanlardaki karamsarlığı üzerinizden atmış olmanız, bütün çalışma arkadaşlarınızı sevindirmişe benziyor. Yapay insan ilişkilerinin, işin gidişatını müthiş etkilediğine inanıyorsunuz.

Para Durumu: Tahsilat konuları bugünlerde güçlükler çıkartabilir. Bu güçlükleri ortadan kaldırmanız daha kararlı tavırlara bağlı. Birkaç gün içersinde sevineceğiniz gelişmeler söz konusu.

Dikkat: Değişen koşullar nedeniyle son günlerde kararsız kaldığınız konularda, çıkarlarınızı daha iyi gözetebileceğiniz yeni belirlemeler oluşturmanız gerekiyor.
Yay burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Venüs, kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerlerken sosyal ilişkileriniz ve aşk hayatınız canlanıyor. Kendinizi mutlu hissetmek için birçok nedeniniz olacak. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız güncellik kazanacak. Yeni tanışacağınız insanlardan etkilenebilir ve onları fikirlerinizle yönlendirebilirsiniz.


Yay Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder