26 Nisan 2011 Salı

Altın Çilek Meyvesi Zayıflama Hapı Faydaları ve Yorumları


Diyet kategorimizin bu haftaki manşet yazısında silere ” Zayıflama Hapı” hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Altın çilek hapı bildiğiniz gibi lik önce Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ ın kullanması ile gündeme geldi ve o gün bugündür gündemden düşmüyor. Altın Çilek ‘ hapı sadece zayıflatmak ile de kalmıyor bir çok yönden vücuda destek sağlıyor. Şimdi gelin hep birlikte altın çilek zayıflama hapı ‘ nı yakından inceleyelim.


Özgür ansiklopedi wikipedia ya baktığımız vakit altın çilek ‘ in inka eriği ve yer kirazı gibi patlıcangiller familyasından geldiğini görmekteyiz. Ayrıca


Altın Çilek ‘ in yetişmesi için ılıman ve astropik bir bölgede yetişmesi gerekiyormuş.




Boyut olarak 30 40 santimetrelik yükselikte olan bu ağacın meyveleri bir misket büyüklüğünde ve turuncu renktedir. Dokundğunuz zaman size domatesi andırır. Meyveleri kağıdımsı bir kabuğa sarılmış gibidir. Vitaminsel açıdan oldukça güçlüdür altın çilek meyvesi. Bu meyveler ham şekilde iken ekşidirler, güneşte olgunlaştığı vakit sarı, turunca renge dönüşmektedrirler. İşte bu meyve’ den üretilen Altın çilek zayıflama hapı ‘ nın bir çok faydası bulunmaktadır. İşte hep birlikte bu faydalara baştan aşağı sevgilerimle.net farkıl ile bir göz gezdirelim.


ALtın çilek meyvesi ( altın çilek hapı ) kilo vermenize yardımcı olmaktadır. Diyabet yani şeker hastalarına da iyi gelmektedir. Sindirim sisteminizdeki parazitleri yok etmekte sizlere yardımcı olur. Altın çilek meyvesi dünyadaki en zengin lif oranına sahip meyvedir. Altın çilek meyvesi‘ nin c vitamini oranı da oldukça yüksektir. Antioksidan ihtiva etmektedir. Kanınızın arınmasına yardımcı olur, görme sinirlerinizin yapılandırılmasınada yardımcı olmaktadır. Prostat ve boğaz hastalıklarının tedavisindede olumlu etkilerinin olduğu uzmanlar tarafından gözlenmiştir.


İşte gördüğünüz gibi adı üzerinde altın gibi ” Altın Çilek Hapı


Altın Çilek Meyvesi ve Altın çilek Hapı yorumları ‘ nızı lütfen konu altına bırakınız.

Altın Çilek Meyvesi Zayıflama Hapı Faydaları ve Yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder