26 Nisan 2011 Salı

İkizler Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Devam eden yeniliklere adapte olmakta kararlısınız. Yabancılarla ilgili işler ve uzaklardan alacağınız haberler size umut verecek. Zira eğitim ya da akademik alanda yaşadığınız değişiklikler hızlı ilerlemekte. Daha akılcı ve özgür hareket edebileceksiniz. Yeni ufuklar ve konular hayatınızı zenginleştirecek olanakları size getirecektir.
İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Şimdiye kadar kural ve prensiplerinize bağlı bir hayat tarzı sürdürdünüz. Ancak yaşamınıza girecek kişi bunları tümüyle değiştirebilir. Bu durumu başta garipseseniz de ilerleyen günlerde uyum sağlayacaksınız.
İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizle ilgili bazı değerlendirmelerinizin, dış değerlendirmelerle benzeşmesi yolunda çabalar içine girmelisiniz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan edineceğiniz kazanımları birtakım sonuçlarla anlayacaksınız. Bazı ilişkilerinizde aksattığınız sorumluluklar, sorumluluk sahibi imajınızı zedeliyor. Bu imajın kolay kazanılmadığını biliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Kararınızın doğruluğu, yanlışlığı artık bir önem taşımıyor. Geçmişten arınmalısınız. Önünüze çıkan fırsatlar, sizi gündemden kalkmış, eskide kalmış sorulardan ve yalnızlıktan kurtarabilir.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyorsunuz. Başarılarınızın arkası gelecek. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor.

Para Durumu: Hayata bakışınızda, sağlamcılık ve genişlik bir arada. Parayla ilişkinizde de aynı çelişki gözleniyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız bugünlerde riskli para ilişkilerinde zarar verici olabilir.

Dikkat: Bugünlerdeki yalnızlık duygunuzun çok ortada, belli bir nedeni var. Çok özel ilişkilerde yarını oluşturma konusunda gecikiyorsunuz.
İkizler burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel ilişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyor olsanız bile, dikte yönleriniz sorun yaratabilir. Bugün fikirlerinizi söylerken kalp kırabilirsiniz.


İkizler Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder