23 Nisan 2011 Cumartesi

Akrep Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş ve parasal konular önemini koruyor. Yetenekleriniz üzerinden çok şey başarabilirsiniz. Zira gelirlerinizi artırmak konusunda oldukça kararlısınız. Yeni yatırımlar ve yabancılarla ilgili kazançlar sürpriz biçimde gelişebilir. Bütçenizi sağlam kılmak üzere yeni planlar yapmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde yakın çevreye ilişkin uğraşlar olacak.
Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size karşı uygulanan kısıtlayıcı tavırlar işteki veriminizi düşürebilir. Bu konudaki rahatsızlığınızı amirlerinize ileterek sorunları aşabilir, performansınızı arttırabilirsiniz. Aşk rüzgarları sizden yana esiyor.
Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde bazı ilişkileriniz içinde radikal kararlar aşamasındasınız. Bazı niyetlerin açıkça su yüzüne çıkması, sizi biraz üzüntülü yeni değerlendirmelere yöneltebilir. Kendinizi beğenmediğiniz konularda iç barışı sağlayabilmeniz, biraz çaba gerektiriyor. Kendinizle yoğunlaşıp kendinize emek harcamaktan kaçınmamalısınız.

Aşk Yaşamı : Aşka başka, başka pencerelerden baktığınız çok belli. Kişiliğinizde iğreti duran yapay taktikler izlemeniz gerekmiyor. Ondan daha duygusal ve sorumlu biri olmanızı bir eksiklik gibi yaşamamalısınız.

İş Yaşamı : Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar da bağımsız olmayabilirsiniz. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak.

Para Durumu: Bugün epeyce önemli bir ikili görüşmeniz olabilir. Bazı alacaklarınızın peşine düşeceksiniz. Birikimleriniz düşleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

Dikkat: İletişim konularındaki eksikliklerinizi yakından göreceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.
Akrep burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İstediğiniz her türlü güce sahip olacaksınız. Abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygularınız kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Eğer süregelen bir özel bir durumunuz varsa bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. İçsel anlamda kendinizi gergin hissedebilirsiniz..


Akrep Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder