26 Nisan 2011 Salı

Yengeç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi manevi güven arayışınızı sizi gereksiz endişelere götürmekte. Oysaki Bugün borç alacak konularınızda önemli aşamalar söz konusu. Bu moralle önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Yakın ilişkilerde ise destek göreceğiniz, paylaşımlarınızı yenileyebileceğiniz fırsatlar var. İş hayatında temellerinizi sağlamlaştırma çabanız olumlu sonuçlar getirecek.
Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Son zamanlarda iş hayatında bazı elemanlarınızın acemice sayılabilecek hataları sizi çılgına çeviriyor. Kadro değişikliği yapmayı düşünseniz de şu anki maddi imkanlarınız elinizi kolunuzu bağlı tutuyor.

Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : O, artık köreldiğine inandığını duygularınızı geri istiyor. Bunun dışında verdiğiniz değer, onun için çok anlamlı değil. İlişkinizde artık, iki yabancı gibi randevulaşıp uzun, uzun konuşma zamanı.

İş Yaşamı : Kendinizden ayrı tutmadığınız dost ilişkilerin, iş beraberliği önerileri sizi korkutuyor. Yakın zamanda çok değişik alanlardan görüşme istekleri alabilirsiniz. Bir şeyleri çabuklaştırmak için özel çabalarınız olacak.

Para Durumu: Dikkatli harcamalarla düze çıkabilirsiniz. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil. Bugünlerde kent dışında para getirecek bir satış konunuz olabilir.

Dikkat: Pek istekli olmamanıza rağmen, daha çok karşı tarafın ısrarcılığıyla yakınlaştığınız ilişkilerde zarar görebiliyorsunuz. Bazı ilişkilerinizi sınırlı tutmanız gerekiyor.
Yengeç burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızı güçlü olduğu bir gün. Kişisel hırslarınızı sosyal ilişkilerinizle birleştirebilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Evinizle ilgili değişikliğe bugün yapabilirsiniz. Harcamalarınız olacaktır.


Yengeç Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder