17 Nisan 2011 Pazar

Kova Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Koç burcundaki gezegenler burcunuzla uyumlu kalmaya devam ederken, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz koşullar bulabilirsiniz. Zihinsel açıdan aktif ve yeni fikirlerle harekete geçebilecek bir dönemdesiniz. Kısa ya da uzun yolculuklar, eğitsel çalışmalar, çok sayıda konuşma, yazışma ve anlaşmalar var. Ancak her söylenen söze hemen inanmamalı, eğer bir anlaşma imzalayacaksanız çok daha önlemci ve düşünceli davranabilmelisiniz. Bu dönemde yeteneklerinizi kazanca dönüştürebileceğiniz olanaklar da elde edebilirsiniz. Artistik yönlerinizi geliştirmeye bakın.
Kova burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla maddi grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok. Duygusal yaşamınızla ilgili yeni bir döneme giriyorsunuz.
Kova burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sevecen bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek.

Aşk Yaşamı : Onun, kendi iş hayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği kaygınız, çok anlamlı değil. Sevgilinize daha yakınlaşmak, problemlerini paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İş Yaşamı : Bugün iş arkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir. İşte yaşadığınız bir gerilim, iş dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadar iş dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor.

Para Durumu: Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Bugünlerde umut bağladığını gelişmelerde, bir miktar daha paraya ve biraz daha katılıma ihtiyaç var.

Dikkat: Sabırlı davranarak çıkarlarınızı etkileyebilecek olumsuz birçok planı bozabilirsiniz.
Kova burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. Sizden olumlu şekilde etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor.

Kova Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder