26 Nisan 2011 Salı

Kova Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda size cesaret ve güvenle hareket etme imkanı getiriyor. Hayata geniş bir açıdan bakmaya çalışın ve hedeflerinize odaklanın. Zira şansın sizden yana olduğu bir gün söz konusu. Kişisel alanda yeni adımlar atabileceğiniz şartlar içindesiniz. Yakın çevrede yaşanan hareketlilik ise sizi hevesli kılıyor. Her konuda düşüncelerinizi ortaya koymakta başarılısınız.
Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyin olumlu gideceği, başarılarınızın yoğun olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. İş hayatında yüklü ödemeler aldıkça bunu yeni projelerinize finans kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Sağlığınız iyi görülüyor.
Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Geçmiş hatalarınızla sıkça yüzleşmeniz biraz problemler getiriyor, ama bunun yararını göreceksiniz. Bu yüzleşmelerde sorgulayan yanınıza göstereceğiniz direnci kırmanız gerekiyor. Doğal olarak sorumlu olduğunuz bazı konularda, bu sorumluluğu aksattığınız şeklinde düşünceler var. Yakında vermek zorunda kalacağınız birtakım hesaplarınız olabilir.

Aşk Yaşamı : Geçmiş hayal kırıklıklarınızla yanıltan genellemeler yapıyorsunuz. Olumlu örneklerin azlığı da karamsarlığınızı arttırıyor. Gereksiz takıntılarınızı bir an önce bitirmenizde yarar var.

İş Yaşamı : Daha sabırlı ve inisiyatifli girişimlerle olaylara yön vereceksiniz. Belirlediğiniz bazı kurallarda geri adımlar atabilirsiniz. Fakat aldırmayın, son günlerdeki gelişmeler puan grafiğinizi yükseltecek.

Para Durumu: Bir topluluk içinde paranızı değerlendirme girişimleriniz olabilir. Ama ataklığınızı geri planda tutmanız yine de yararlı olacak. Aile içinde bugünlerdeki yüklü bir alım niyeti, tartışmalı kararsızlıklara yönelebilir.

Dikkat: Son zamanlarda kendinizi biraz ihmal etmiş gibisiniz. Rutin işlerinizden kendinize zaman ayırabileceğiniz fırsatlar yaratmalısınız. Bu, birçok konuda daha iyi düşünmenizi sağlayacak.
Kova burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay, burcunuzda ilerlerken sizi yaratıcı ve çekici kılıyor. Olumlu motivasyonunuzu özel ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, iyimser ve yardımsever duygularla hareket etmek istiyorsunuz. Güçlü bir partner üzerinizde baskı kurabilir. Bu konuda taviz vermezseniz, ilişkilerinizi daha olumlu kılarsınız. Yapıcılığınızı arttırmalısınız.


Kova Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder