23 Nisan 2011 Cumartesi

Boğa Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Tek başına hareket etmeniz zorlaşmakta. Finansal anlaşmaların getirdiği engelleri bilerek yol almalısınız. Aşırı temkinli yaklaşımlar size güç kazandıracaktır. Ortaklıkların getirdiği yeni sorumluluklar ve eşle olan ortak harcamalar sorun yaratabilir. Günün ilerleyene saatlerinde işle bağlantılı uzak yolculuk planlarınız üzerinde duracaksınız.
Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yapacağınız seyahat sırasında güçlü iş bağlantılarına imza atacaksınız. Sevdiğiniz kişinin işiyle ilgi sorunlarını çözmesine yardımcı olmalısınız. Aile içindeki sürtüşmeleri sona erdirmek size düşüyor.
Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz. Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası.

Aşk Yaşamı : Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir. Erken tespitler yanılgılara yol açıyor. İlişkilere koyduğunuz sınıflamalar, çok özel şeyleri kaçırmanıza neden olmak üzere.

İş Yaşamı : İstikrar için, çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalmamalısınız.

Para Durumu: Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz. Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir.

Dikkat: Çalışma ortamınızdaki bir çelişkinizi olumlu bir biçimde ortadan kaldırmanız gerekiyor.
Boğa burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün sevdiklerinizle aranızda önemli köprüler oluşturacaktır. Onların yanında kendinizi iyi hissedecek, ailenizle bir arada olmaktan son derece hoşnut olacaksınız. Ailenizin kadınlarıyla ortak çalışmalar yaparak, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Yine bu dönemde evinizle ilgilenecek ve yaşadığınız ortamı süslemeyeceksiniz.


Boğa Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder