23 Nisan 2011 Cumartesi

Başak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gerek iş gerekse ev hayatı açısından yoğun zamanlarınız sürmekte. Bazı huzursuzlukları geride bırakırken, yerleşimi ilgilendiren uğraşları çözüme kavuşturacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde son derece rahat etkilerle güne devam edeceksiniz. Yaratıcı konular, sevdiklerinizle ilgili güzel gelişmeler olacak. Yeni hobilerle ilgilenebilirsiniz.
Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İkili ilişkileriniz güçlü ama buna rağmen kararsızlığınız yüzünden oldukça tatsız bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizce çok önemli sandığınız bazı fikirleriniz nedeniyle çevreden olumsuz tepkiler alabilirsiniz.

Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz. Bu sıralar oldukça yaratıcı düşünceler içindesiniz. Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Gelecek günlerin niteliği tamamen sizin elinizde görünüyor. Aşk hayatınız sürprizlere açık. Yanlış anlamalar karşısındaki tutuculuğunuz önümüzdeki günlerde size bazı bedeller ödetebilir.

İş Yaşamı : Son zamanlardaki kararsızlığınızı atmaya çalışacaksınız. Randevularınız konusunda eleştiriler alabilirsiniz. İletişim sıkıntısı yaşadığınız ilişkilerde yeni yöntemlere yöneleceksiniz.

Para Durumu: Sorumluluklarınız geciktirmeniz, onları kısa bir sürede altından kalkamayacağınız bir hale getirebilir. Bugünlerde para konularına daha ciddi bakmanızda yarar var.

Dikkat: Ciddiye almadığınız bir öğüdü yeniden değerlendirmenizde yarar var.
Başak burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Enerjiniz doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Kendinizden yaşça büyük kişilerle olumlu güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Finans evinizi destekleyici özel kişilerle birlikte olacaksınız. Kendinizi rahatlatacak, meditasyon ve spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.


Başak Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder