26 Nisan 2011 Salı

Akrep Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Farklı koşullar altında olmanız rağmen, aile ile ilgilenmeniz bir zorunluluk. Bazı fedakarlılar yapmanız gerekebilir. Özellikle taşınma ya da güvenlikle ilgili Sizi daha fazla çaba göstermeye itebilir. Planlarınızı aksatmadan ilerletmeli, kendi özel hayatınıza yer açmalısınız. Yaratıcı uğraşlarda çok farklı ve size derinlik kazandıran olanaklar bulacaksınız.
Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Talep ettiğiniz finans desteği nihayet elinize geçiyor. Bu paranın her kuruşunu önemli projelerinizin gerçekleşmesi için harcamaya dikkat edin. Aşk ilişkinizde cömert tutumunuzu frenlemelisiniz.
Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bu konuda yakında bilgilendirileceksiniz. Aşk yaşamı : Bu sıralar aşk yaşamınızda belli durgunluklar söz konusu. Duygularınızın hareketlenebilmesi, şu günlerde fazlaca önemsediğiniz birtakım konuların yoğunluğundan kurtulmanıza bağlı olacak.

İş Yaşamı : Bir projeniz için kaynak arayışınızda erken umutsuzluğa düşmüş gibi görünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Zor günleri geride bırakıyorsunuz.

Para Durumu: Alacak verecek konularında dönemsel dengesizlikleri sorun olarak yaşayabiliyorsunuz. Birkaç kişi arasındaki bir para konuşmasında daha iradi davranmanız gerekiyor. Bu görüşmelerde ciddi kazanç ya da kayıplar olabilir.

Dikkat: Bugünlerdeki telaşçılığınızın altında yatan kökten bazı değişim kararlarınızda çok aceleci davranışlardan kaçınmalısınız. Bazı şeyleri zamana bırakmanızda bir kaybınız olmayacak.
Akrep burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ailenizle ilgili sorunların gündeme gelmesi bireyler arasında çatışmalara neden olabilir. Onların istekleri sizin yaratıcılığınızı engelleyebilir. Bugün, diyaloglarınızı kanalize edecek ve ailenizin karakteristik özelliklerine ters düşmeyecek şekilde hareket etmelisiniz. Onların mutluluğu sizin davranışlarınızla paralel gidecek.


Akrep Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder