19 Nisan 2011 Salı

Pratik kolay yoldan cilt temizliği

pratik bir konusunda herkes hemfikirdir sanırım ?


Gün sonunda cildi temizlemek, makyaj kalıntısı, kir ve yağdan arındırmak büyük önem taşır. Cilt hücreleri geceleri uykumuzda yenilenir. Cildin gün sonunda temizlenmediği durumda cilde zararlı etkileri kaçınılmazdır. Cilt matlaşır, canlılığını kaybeder, gözeneklerde kir, yağ ve makyaj birikerek gözenekleri tıkar, sonuçta siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemleri görünmeye başlar.


Cildin yaşlanmasını önlemek için cildinizi her gün düzenli olarak temizlemeye ve gün sonunda makyajdan derinlemesine arındırmaya özen göstermek gerekir


Gündelik cilt temizliği nin ardından tonikle cildinizi kalıntılardan arındırmak cilt bakımının en önemli aşamalarından biridir. Düzenli olarak tonikle arınan cilt derinlemesine temizlenir, siyah nokta , akne, sivilce ve cilt pürüzlerinin oluşumu önemli ölçüde engellenir.


Cildi en etkili nemlendirme metodu, derinlemesine temizledikten sonra nemlendirici uygulamaktır. Böylece cildi hem dıştan nemlendirirmiş, hem de cildin yapısında bulunan nemi hapsetmiş olursunuz .


Derinlemesine temizlenmiş cilt nemlendiriciyi daha iyi emer.

 




Cilt temizleme serisine eklediği Deep Clean Arındırıcı Tonik, Deep Clean Makyaj Temizleme Sütü ve Deep Clean Makyaj Temizleme Mendili ile cilt temizliğine pratik, etkin ve sağlıklı çözümler sunmaya devam etmektedir.


Makyaj Temizleme Sütü ve Makyaj Temizleme Mendili Dermatologlar ve oftalmologlar tarafından test edilmiş olan, ferahlatıcı ve yağsız formülü sayesinde yüz ve göz makyajınızı, hatta suya dayanıklı rimeli bile zorlanmadan ve kalıntı bırakmadan etkili bir biçimde temizler, yağlı his bırakmaz.


Arındırıcı Tonik ferahlatıcı yağsız bir formüldür. Cildi derinlemesine temizlemek ve yağlanmayı kontrol etmek için iki şekilde etki eder.


Salisilik asit gözenekleri derinlemesine nüfuz ederek kir, yağ, makyaj kalıntısını ve gözenekleri tıkayan ölü cilt hücrelerini temizler.
Ciltteki parlamayı azaltmak için cilt yüzeyindeki fazla yağı etkili bir şekilde kontrol eder.


Sonuç olarak cilt sıkılaşır, daha temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Cildinize anında yumuşaklık , serinlik ve ferahlık hissi kazandırır.




Pratik kolay yoldan cilt temizliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder