26 Nisan 2011 Salı

Terazi Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayattan aldığınız keyifler büyümekte. Boş zamanlarınızı değerlendirmekten yana oldukça şanslınız. Değişik hobiler bu dönem işinizin bir parçası olabilir. Duygu ve düşünceleriniz arasında ise iyi bir uyum var. Kendinizi ifade edebileceğiniz yaratıcı çalışmalar hız kazanacaktır. Sevgi ilişkilerinde son derece akıcı ve mutlu edici zamanlar söz konusu.
Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Neşeli bir ortamda dostane başlayan ilişki yakında duygusal yoğunlukta ilerleyebilir. Aşk rüzgarlarının esintilerine hazır olun. Yoğun iş temposu sizi strese sokuyor. Bu nedenle kendinize de zaman ayırın.

Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : O, artık köreldiğine inandığını duygularınızı geri istiyor. Bunun dışında verdiğiniz değer, onun için çok anlamlı değil. İlişkinizde artık, iki yabancı gibi randevulaşıp uzun, uzun konuşma zamanı.

İş Yaşamı : Kendinizden ayrı tutmadığınız dost ilişkilerin, iş beraberliği önerileri sizi korkutuyor. Yakın zamanda çok değişik alanlardan görüşme istekleri alabilirsiniz. Bir şeyleri çabuklaştırmak için özel çabalarınız olacak.

Para Durumu: Dikkatli harcamalarla düze çıkabilirsiniz. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil. Bugünlerde kent dışında para getirecek bir satış konunuz olabilir.

Dikkat: Pek istekli olmamanıza rağmen, daha çok karşı tarafın ısrarcılığıyla yakınlaştığınız ilişkilerde zarar görebiliyorsunuz. Bazı ilişkilerinizi sınırlı tutmanız gerekiyor.
Terazi burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, kendi içinizde yanlış değerlendirmelere neden olabilecek saplantılarınızı aşmalı ve fikirlerinize esneklik kazandırmalısınız.Anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz.


Terazi Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder