26 Nisan 2011 Salı

Boğa Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha esnek planlar yapmalı, tamamlanması gereken işlere öncelik vermelisiniz. İş ve ev hayatı arasında kalmanıza rağmen, hızlı ilerlemeniz mümkün. Kariyer ve amaçlarınız üzerinde durmak ve destek aramak konusunda ise kararlı olacaksınız. İş hayatında kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz Fırsatları artık kullanmalısınız.
Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sorunlarınıza çözüm bulmak için fazla kafa yorduğunuz bir dönemdesiniz. Maddi gücünüze güvenerek bazı yanlışlar yaptığınız fark etmelisiniz. Ailenizden birinin sağlığıyla ilgileneceksiniz.
Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir.

Aşk Yaşamı : İlişki içinde, mutlaka paylaşmak zorunda olduğunuz ve asla sürpriz biçiminde sunamayacağınız hoşlukların varlığını kabul etmelisiniz. Bu sıralar düşündüğünüz sürprizleri açığa çıkartın. Bazı sürprizler sorun yaratabilir.

İş Yaşamı : Alacağınız bazı bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe doğru birkaç adım daha yaklaştıracak. Şu günlerde atacağınız bazı adımlar, doğru yerlere basmak zorunda görünüyor.

Para Durumu: Değişiklik merakınız yeni masraflara yöneltiyor. Yeniden düşünün ve tek başınıza karar almayın. Önümüzdeki günlerde bir alım satım işi size kent dışı bir yolculuk yaptırabilir.

Dikkat: Şu sıralar gündeminize hakim olan çelişkinizde pek anlamlı olmayan gerekçelerle vakit kaybediyorsunuz. Bir barışma niyeti içinde olduğunuzu gizlemeye çalışmanız hiç gerekli görünmüyor.
Boğa burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Başlangıçlar yapmak için, beklemeyi tercih etmenize rağmen, kişisel güvenliğinizi maddesel destekle sağladığınız için, kazançlarınızı takip etmeye özen gösteriyor ve yeni iş olanaklarına imkan tanıyorsunuz..Bugün, gizlilikler konusunda ısrarcı bir tavır takınarak, kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Daha saydam olmaya çalışmalısınız.


Boğa Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder