1 Nisan 2011 Cuma

Yay Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu

Ev hayatınız ve yerleşim konularınızı organize etmekte zorlanabilirsiniz. Yakınlar ve ailevi konularda yaşanan sorunlarla yakından ilgilenmeniz gerekecek. İçinde bulunduğunuz şartlar, evdeki hareketlilik sizi ılımlı olmaya itiyor. Biraz kendi özel hayatınıza öncelik vermeye çalışmalısınız. Hafta sonunda tüm sorumluluklar yerini keyifli ortamlara bırakacak.

Yay burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu
Aşırı duygusal olabileceğiniz bir gündesiniz. Gördüğünüz bazı olaylardan etkilenebilir, agresif tepkiler verebilirsiniz. Ancak mantıklı ve soğukkanlı hareket etmeniz problemleri aşılmanızı oldukça kolaylaştıracaktır.

Yay burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir sorunda durumu çözmeniz istenecek, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmanız biraz zor gibi görünüyor. Bugünlerde yeni bilgilenmeler yeni açılımları getirebilir. Sistemci karakteriniz, kendi dışınızdaki birtakım plansızlıklara destekler vermek durumunda kalabilir. Bu anlamda zihinsel yorgunluklar söz konusu.

Aşk Yaşamı : Beraberliğiniz birtakım uçarılıklar ve aşk adına göze alınabilecek küçük sorumsuzluklarla daha da renklenebilir. Partnerinizin başını döndüren ilginizde, atladığınız bazı eksiklikler var.

İş Yaşamı : İşle ilgili sohbetlerinizde, ortamınızdaki bazı özellikler övgüyle söz edilmeyi hakkediyor. Mükemmel denilebilecek bir ortam içinde mutlu görünüyorsunuz.Yetkin insanlarla iş paylaşımı her şeyi kolaylaştırıyor.

Para Durumu: Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapabilirsiniz. Para konularında verdiğiniz desteklerle aldığınız destekler arasındaki denge, son günlerde biraz bozulmuş gibi.

Dikkat: Çok insani bir özelliğiniz bugünlerde size zarar getirebilir, ikili ilişkilere dikkat !

Yay burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız, iş yaşantınıza yeni kazançlar eklemeli, farklı dallarda da çalışmalısınız. Çevresel olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.


Yay Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder