1 Nisan 2011 Cuma

Erkeklerde Görülen Boşalma Sorunları

  Erkeklerin cinsel yaşamında en çok korktukları ve çekindikleri sorunlar hiç kuşku yoktur ki erken boşalma problemidir.


Erkek yada kadın fark etmeksizin girilen ilişkiden zevk alınması gerekmektedir. Zevk alınmasının uç noktası ise erkeğin boşalması kadının ise orgazma ulaşmasıdır.


Bunlardan biri yada ikisi gerçekleşmez ise bireyler arasında yaşanan cinsel ilişkide sıkıntılar doğacaktır.


Bu noktada sizlere birkaç başlık altında erkeklerin boşalmalarına engel olan bazı cinsel sağlık sorunlarına bakacağız.


Erken Boşalma: Birçok erkeğin en büyük sorunlarının başında gelmektedir. Erken boşalma sorunu erkeğin erkenden boşalmasına sebep olmakta, buna rağmen kadın orgazm olamadığı için partnerler arasında sorun yaşatmaktadır.


Boşalamama: çeşitli hastalıklara bağlı olarak bireyin boşalamamasıdır. Bu durumda kadın zorlanabilmekte erkek ise boşalamamaktadır.


İçe ya da Geriye Boşalma: Bu sorun bedensel bir sorundur. Boşalma genellikle idrar torbasına olur. Bazı hastalıklar ve kullanılan ilaçlar bu soruna neden olmaktadır. Bu tarz boşalmalarda dışarıya ya çok az ya da hiç meni çıkışı olmaz.


Geç Boşalma: çiftlerin ilişki sırasında çok uzun süreli boşalamaması durumudur. Kadın orgazma ulaştıktan sonra bile erkek boşalamamıştır. Buda uzun süreli birlikteliklerde kadına acı çektirebilir.


Sertleşmeden Boşalma: Erkeklerde oluşan bir sertleşme sorunu neticesinde organ tam olarak kalkmadan boşalma gerçekleşir. Bu durum kadınlarda orgazm olamama sorununu beraberinde getirir.


Spermsiz Boşalma: Az sayıda ya da hiç sperm gelmeden oluşan boşalmadır. Orgazm gerçekleşebilir ancak boşalma sırasında erkeklik sıvısı oluşmaz. Özellikle çocuk yapmak isteyen çiftlerin bir sağlık kurumuna başvurmalarında fayda vardır.


Erkeklerde Görülen Boşalma Sorunları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder