1 Nisan 2011 Cuma

Kısa Sürede Kolay Kilo Verme

Herkes bu konu hakkında bir formül aramakta, Kısa sürede en kolay yoldan Acaba gerçekten bu mümkün mü?

Yapılan tüm çalışmalara rağmen zayıflamak için uğraş verenler, konusunda daha fazla çalışmakta piyasada bulunan bir wpid dogal kilo verme1 Kısa Sürede Kolay Kilo Vermeçok diyetlistesinin vaad etigi kısa sürede kilo vermek aslında hiç doğru olmayan bir öneridir endoğru olanı sağlıklı olarak kendi metabılizma durumunuza uygun kriterleri yakalayarak zayıflamaktır. Alınan kilolar bir günde yağlara dönüşmediği gibi  kısa sürede kilo verme elbette mümkün olmayacaktır. Zayıflama diyetleri ve beraberindeki tüm uygulamalar kesinlikle kısa sürede kilo verme ekinlikleri olarak düşünülmeden proğram içerisindeki periyotlara uygun olarak devam edilmeli ve fazla kilolar verilmelidir.

 Beslenme aşamasında kilo verme hızı kontrol edilir, alınan kaloriler sonorlandıktan sonra bünyemiz ihtiyacı olan enrjinin geri kalan kısmını vücudumuzun çeşitli bölgelerinde depolanan yağları kullanarak sağlayacaktır. Kilo verme sürece tam bu sırada başlayarak egzersizler ile desteklenik sabırla devam edildiği sürece kesinlikle zayıflama şansı daha fazla olacaktır. Beslenme diyetleri kişinin kendi özellikleri göz önünde bulundurularak yapılmalı.

Yüz kilonun üzerindeki insanların kilo kontrolü için hazırlanmış, ve başarıya ulaşmış listesi seksen kilodan yetmiş kilo civarında olması gereken insana uygulandığında kilo vermek yerine kilo alma hızı artabilir yüz kilonun üzerindeki insanan kalori ihtiyacı elbette daha fazla olacağında seksen kilo olan insana uygulandığında kalori kısıtlanması yerin alınan aşırı kilolar kilo almasına neden olarak başarısızlıklı sonuçlanacaktır.

 Diyet ve beslenme uzmanlarının sürekli anlattığı kişiye özel diyet listesi önemini dahada ön plana çıkarıyor fazla kilolarından şikayetçi olan kısa sürede kilo verme için uğraşan daha ince düşünerek kendilerini bu durumda uzmanlara emanet etmeli ve sağlık konusunda gereksiz risklere girmeden  kısa sürede kilo verme yerine ideal sürede uygulanacak kilo verme etkinliklerine yönlenmeleri gerekir. Diyet konusunda dikkat edilmesi gereken uzmanların görüş ve önerilerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. En sağlıklı diyet kendi kişisel diyetinizdir.


Kısa Sürede Kolay Kilo Verme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder