1 Nisan 2011 Cuma

Terazi Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Milliyet Gazetesi günlük burç yorumu

İş ortamında size engel çıkaran gelişmelere dikkat. Düzeninizi sarsan ve zaman kaybettirecek konuları aşmanız gerekebilir. Teknik konulara olan ilginizi geliştirmeli, yeteneklerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Yorucu uğraşlar gündeme gelirken, iş hayatındaki ilişkiler, hatta size hizmet etmeniz gereken kişilerle ilgilenmeniz gerekecek.

Terazi burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Enerjik davranarak yeni iş bağlantıları kuracaksınız. Yakın dostlarınızla neşeli anlar geçirme fırsatını kaçırmayın. Bugün şans oyunlarında yüzünüz gülebilir.

Terazi burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor. Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız. Çeşitli etkinliklerde yeni tanışmalar söz konusu. Bugünlerde parlak düşüncelere anlaşılmaz biçimde tepkimeci davranışlar gösterebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız.

Aşk Yaşamı : Dostça görüşmelere bile tahammülsüzlük, ilişkiyi iyi yerlere götürmüyor. Kuralların ve genel değer yargılarının düşünüldüğü kadar dışında değilsiniz. Zaten bugünlerde bu düşünceleriniz değişmeye çok açık.

İş Yaşamı : Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel oluyor. Biraz daha beklemelisiniz. Yabana atmamanız gereken görüşmeleriniz var. Çıkarcı biri imajı verme korkunuz bugünlerde ayak bağınız gibi.

Para Durumu: Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Daha gerekli harcamalara yönelmeniz gerekiyor. Küçük paralarla büyük idealler pek mümkün olmayacak.

Dikkat: Pek hoşnut kalmadığınız duyumların gerçekliğini ortaya çıkarma olanağınız oldukça yeterli. Buna çaba harcayın.

Terazi burcu nun 1 Nisan 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğini mükemmel gidiyor.


Terazi Burcu 1 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder