23 Haziran 2011 Perşembe

Yengeç Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi iyimser kılan yeni ilişkiler, hayatınıza katabileceğiniz değişikliler devam etmekte. Ancak bir yandan da, gündeminiz değişmeye başlıyor. İlerleyen saatlerde iş hayatı ve mesleki alanda oldukça aktif olacaksınız. Beklenmedik yeni görevler öne çıkarken, sorumluluklarda değişiklikler dikkat çekecek. Eve ve iş arasında bazı bocalamalar üstünüzde baskı kurabilir.
Yengeç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni istekler içine girmenizi sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İyimser davranmanız sorunlarınızın çözülmesinde önemli etken olabilir. Konut değiştirme planınız gerçekleşiyor. Hazırlıklara başlayın.
Yengeç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bugünlerde bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle gereksiz endişeler yaşayabilirsiniz. Bu günkü parlak enerjiniz, sizi ütopik düşünceler içine sokabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir.

Aşk Yaşamı : Zaman zaman arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığını hissediyor. Sizden bu konuda anlayış bekliyor. Onun arkadaşlarıyla ilişkisine gereğinden fazla müdahaleniz, arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini eleştirmeniz onu üzüyor.

İş Yaşamı : İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz.

Para Durumu: Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor. Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Dikkat: Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor.

Yengeç burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün tepe evinizde ilerleyen Ay, mesleki konularda ketum ve gizemli davranacağınızı gösteriyor. Size hiç yakışmıyor ama kıskançlığınız üstünüzde. Size söylenenlere aldırmıyor, kendi düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin güçlü olanları ile iş birliği içinde olmayı tercih edeceksiniz


Yengeç Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder