24 Haziran 2011 Cuma

Balık Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Parasal alanda sizi kısıtlayan gelişmelere dikkat etmelisiniz. Elinizdeki kaynakları değerlendirmek isterken yanlış kararlar alma riskiniz var. Şimdilik uzun vadeli planlarınızı ertelemeli, kısa dönemde kazançlarınızı artırmaya bakmalısınız. Bütçenizi sağlam tutma gayreti içinde olmalısınız. Çalışma kapasiteniz ve yaratıcı yanlarınızla yeni gelirler elde edilebilir.

Balık burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Romantik bir günün sonunda duygularınızın neden olduğu kontrol dışı hareketler sebebiyle kimi zaman gülecek kimi zaman da ağlayacaksınız. Bu nedenle yakın dostlarınızın desteğine ihtiyaç duyulabilirsiniz.
Balık burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar. Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. O bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir.

Aşk Yaşamı : Sorunlarınız farkında ve bu sorunları ona yansıtmamanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir. Sizinle birlikte küçük bir tatil düşünüyor. Yolunuz açık gibi gözüküyor,

İş Yaşamı : Beklenmedik sevindirici haberleriniz olabilir. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Para Durumu: Zor kazandığınız halde kolay harcıyorsunuz. Uyarılara hak veriyorsunuz ama yine de bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bugün yine uyarılabilirsiniz.

Dikkat: Gelecekle ilgili hayalleriniz var ama endişelere hiç yer yok. Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor.


Balık Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder