24 Haziran 2011 Cuma

Akrep Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi oyalayan pek çok iş gündeme geliyor. Tamamlanması gereken işler yanında, iş ortamında zorunlu değişiklikler öne çıkabilir. Elinizdeki önemli detayları unutmadan ilerlemelisiniz. Zira hizmet etmeniz gereken pek çok konu olacak. Değişik teknikler denemeye bakmalısınız. Aşırı yorgunlukların neden olabileceği gelişmeler sağlığınızı zorlayabilir.

Akrep burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Talep ettiğiniz finansal destek nihayet elinize geçiyor. Bu paranın her kuruşunu projelerinizin gerçekleşmesi için harcamaya dikkat edin. Aşk ilişkinizdeki cömert tutumunuzu frenlemeniz gerekiyor.
Akrep burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bu konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Aniden karşınıza çıkan ve hazırlıksız yakalandığınız bir konuda karar vermeniz gerekebilir. Karar verirken zorlanabilirsiniz ama vereceğiniz karar tam isabetli olacak.

Aşk Yaşamı : Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler endişeler duymanıza neden oluyor. Güven duymaktan ve ona bağlanmaktan kaçınıyorsunuz. Oysa o bu ilişkiye gözü kapalı, hiç bir şeyi sorgulamadan girmeye hazır.

İş Yaşamı : Size akıl veren çok, siz ise bildiğinizi okumayı seviyorsunuz. Sizi başarılı kılan da bu özelliğiniz. Bir süre daha bu durum devam edecek gibi. Size akıl verecekler, siz bildiğinizi yapacaksınız.

Para Durumu: Yatırım yapmak isteyen bir arkadaşınız sizden destek isteyebilir. İhtiyacı olan parayı ortak bir tanıdığınızdan alabilmek için sizin aracılık etmenizi isteyebilir. Arkadaşınız güvenilir biri ama, yatırım yapacağı alan biraz riskli gibi.

Dikkat: Yeni tanıştığınız biri sizinle dost olmak istiyor. Güvensiz ve çekimser davranıp ona hakketmediği bir hayal kırıklığını yaşatmamalısınız


Akrep Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder