24 Haziran 2011 Cuma

Kova Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ani fikirler, yenilenme arzunuz sizi değişiklik yapmaya itiyor. Aniden ortaya çıkan konular, kardeşlerle ilgili gelişmeler zorlayıcı olabilir. Zihinsel konularda ise daha esnek olmalı, kafa karıştıran gelişmeleri ciddiye almalısınız. Eğitim hayatınızla ilgili önemli değişiklikler sizi yeni düşüncelere itiyor. Kısa yolculuk planlarınızı yarın daha akıcı bir şekilde yapabilirsiniz.

Kova burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sağlığınız nedeniyle ara verdiğiniz sportif aktivitelere tekrar başlamanın zamanı geldi. İşi seçeneklerini değerlendirip doğru tercihi yapmalısınız. Aileden biriyle aranızdaki sürtüşmeye artık son verin.
Kova burcu nun 25 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, sorun da buradan kaynaklanıyor. Sizin fikirlerinizden çok etkilenen bir yakınınızla yakından ilgileniyorsunuz. Size zaman zaman yorucu gelse de, kendinizi onun koruyucusu gibi görüyorsunuz. Bu ilişki bir süre daha böyle devam edecek.

Aşk Yaşamı : Herkesin imrenerek baktığı ilişkinizde ummadığınız küçük pürüzler çıkabilir. Şimdiye kadar yapmadığınız bir şeyi yapıp aşk yaşamınızı sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz.

İş Yaşamı : Bazı plansız, programsız alınan kararlar sizin daha çok çalışmanıza neden oluyor. İş yükünüz her geçen gün bir kat daha artıyor. Ama siz üstesinden geldikçe, hem sizin kendinize güveniniz hem de iş arkadaşlarınızın size güveni artıyor.

Para Durumu: Bugünlerde parayla ilgili bir sorununuz yok. Bazı harcamalarınızdan ufak kısıntılar yapmak sizi daha da rahatlatabilir. İhtiyacınız olan bir alış verişi bugünlerde yapmayı düşünebilirsiniz.

Dikkat: Bir sırra ortak olmanız size vicdan azabı yaşatabilir. Kısa bir süre içinde bu sırrı gerekli kişilerle paylaşmayı düşünebilirsiniz


Kova Burcu 25 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder