25 Haziran 2011 Cumartesi

Başak Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Başak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Konut değişikliği yapacakların ev bakmaları için uygun bir gün. Maddi beklentiniz olumlu şekilde gelişecek. Yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Bu yüzden enerji toplamalısınız. Aşkta hiç hareket yok.
Başak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

İş Yaşamı : Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz olabilir. İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz. Para durumu : Paranın önemini gittikçe daha iyi anlıyor ve eli açık imajınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var. Parayı önemsemez bir görüntü vermeye çalışmanız gerekmiyor.

Dikkat: Paranızı değerlendirmenizle ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi bazı sıkıntılara sokabilir.

Başak burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Bugün, enerjinizi dağıtmak istemediğiniz için, başarı her geçen gün çok daha fazla bir şeklide size yaklaşıyor. Olumsuzluktan kurtulabilseniz, çok daha olumlu bir iş yaşamı sizi bekliyor. Planlarınız çevrenizle paylaşmak istemediğiniz için tepki alabilirsiniz.


Başak Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder