23 Haziran 2011 Perşembe

Aslan Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Finansal konularda yaşanan belirsizlikler sizi zorlamakta. Sizin dışınızda gelişebilecek kredi ve miras konuları karşısında yetersiz kalabilirsiniz. Ortak harcamalarda ise daha temkinli olmanız gerekiyor. İlerleyen saatlerde üstünüzdeki baskılar hafifleyecek. Hayatınıza girecek değişiklikler uyum göstermeli, farklı görüşlerden yararlanmaya çalışmalısınız.

Aslan burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşırı duygusallık yaşayabileceğiniz bir gün. Duyduğunuz bazı sözlerden olumsuz etkilenebilir, agresif tepkiler verebilirsiniz. Mantıklı hareket etmeniz problemlerinizin aşılmasını sağlayacaktır.
Aslan burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin başkalarını düşündüğünüz kadar, sizi düşünmediklerini sanıyorsunuz. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyor ve beğeniliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz iyimserlik gibi görünüyor. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtaracak.

Aşk Yaşamı : Onun, sizin arkadaşlarınızla yapmak istediği programlara açık olmanızda yarar var. Sizin, onu kendi çevrenize sokmaktan çekindiğinizi düşünüyor. Böyle olmadığını mevcut tavırlarınızla kanıtlayamayacaksınız.

İş Yaşamı : Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni bilgiler alabilirsiniz. Bu bilgiler zaman, zaman düşündüğünüz iş değişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek.

Para Durumu: Hayallerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde hepsinin birden gerçekleşmesi mümkün gibi gözükmüyor. Gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak.

Dikkat: Yakın çevrenizi değerlendirirken iğne-çuvaldız örneklemesini unutmamalısınız. Bazı yakınlarınızda vefa duygusunun olmadığını düşünüyorsunuz ama zaman, zaman sizin de aynı eksiklik içine girdiğiniz düşünülüyor.
Aslan burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz.. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir


Aslan Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder