25 Haziran 2011 Cumartesi

Koç Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Şuuraltınıza hapsettiğiniz bazı endişeler ruh sağlığınızı bozabilir. Giyim tarzınızdan ifade ve mimiklerinize kadar değişime gitmeniz faydalı olabilir. Yeniden âşık olmak isteyenler kalplerinin sesini dinlesin.
Koç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık sorununun çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde değişik gönül kıpırdanmaları içine girebilirsiniz. Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir. İş yaşamı : Bir iş konusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek bir iş teklifi bekliyor.

Para Durumu: Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz.

Dikkat: Bir hastalık haberi size uzun sürecek bir yolculuk yaptırabilir. Ama sonunda abartılı bir bilgiyle hareket ettiğinizi öğrenip sevineceksiniz.
Koç burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Aklınıza güvenmenize rağmen, hatalar açık bir süreç içindesiniz. Özellikle mesleki konularda, sır saklamanız gerektiğini artık öğrenmelisiniz.


Koç Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder