28 Haziran 2011 Salı

Oğlak Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Size her konuda geniş imkanlar ve iyimserlik getiren gelişmeler var. Yaratıcı alanda çok daha başarılı ve somut sonuçlar almaya başlıyorsunuz. Hayatın güzel yönlerine olan ilginiz ise sizi harekete geçirecek. Duygusal ilişkilerinize yansıyan her gelişmeden hoşnutluk duyabilirsiniz. Keyfiniz için çok daha fazla para harcamanız söz konusu.

Oğlak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşyerinde size haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz. Bu durumu aile ortamına taşımayın. Mali konulardaki uzmanlığınıza güvenenler başarılı hamleleriniz sayesinde iyi paralar kazanıyor. Aşkta hiçbir hareket yok.
Oğlak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sabah saatlerinde kendinizi sizi direkt ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulabilirsiniz. Soğukkanlılığınız sayesinde büyüyebilecek bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız ve sağduyunuz çok takdir toplayacak. Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber bir kutlama nedeni olabilir.

Aşk Yaşamı : Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

İş Yaşamı : Arkadaşlık ilişkileriyle iş ilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Siz duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Para Durumu: Küçük birikiminiz sizi rahatsız ediyor adeta. Yakınlarınızın önerilerini dikkate almak yerine zevkinize harcamak düşüncesi ağır basıyor. Bugün bir büyük alış veriş planı yapabilirsiniz.

Dikkat: Objektif bir insan olmanıza rağmen sevgilinize her zaman objektif davranamıyorsunuz. Son durumu daha tarafsız değerlendirmeye çalışın.
Oğlak burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel koşullarınızı istediğiniz alanlarda kullanma şansına sahipsiniz. Tercihlerinizi, alışkanlıklarınızla bağdaştırırken, başarılarınızı yeniden gözden geçirmeli ve hangi noktada olduğunuzu tespit etmelisiniz. İnatçılığınızı belirgin bir şekilde vurgulayacağınız bir gün. Sevdiklerinizle ilgili planlarınızı uygulamalısınız.


Oğlak Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder