28 Haziran 2011 Salı

Balık Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birden fazla konu sizi harekete geçiriyor. Yakın çevrenizde artan hareket ile haberleşme konuları dikkat çekiyor. Zihinsel çalışmalarda kendinizi ortaya koyabilmek ve başkalarını etkilemekte başarılı olacaksınız. Bu arada planlarınızda esnek olmalı, kısa yolculukların getireceği fırsatları kullanmalısınız. Kardeşlerle ilişkiler canlılık kazanacak.

Balık burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Dikkat gerektiren işlere karşı bu aralar isteksiz duruşunuz, bulunduğunuz kariyer açısından risk yaratabilir. Olaylardaki ayrıntıları daha net analiz ederek sonuca kusursuz ulaşabilirsiniz. Sağlık durumunuz gayet iyi.
Balık burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Geçirdiğiniz zor gürlerinizde arkadaş canlılığınızın sonuçlarını aldınız. Ne kadar çok seveniniz olduğuna siz de şaşırdınız. Arkadaşlarınız size bugün bir sürpriz yapabilirler. Ummadığınız bir kişiden küçük bir hediye alabilirsiniz. Son derece hareketli ama bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, gün biraz uzun sürecek gibi.

Aşk Yaşamı : Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir. Küçük bir tatil önerisi alabilirsiniz.

İş Yaşamı : Hiç yakınmadan çalıştığınız için bazıları sizin ne kadar çok iş yaptığınızın farkında değil. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var. Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Para Durumu: Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil ama bazılarını erteleyebilirsiniz. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir.

Dikkat: Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

Balık burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İş yaşantınızda beklediğiniz özel pozisyonlara yaklaşmanız çok kolay. Bugün, planlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızın özveriyle yardım etmeleri, sizi mutlu ederken, kazançlarınızı arttırma konusunda yeni ufukların doğmasına neden oluyorlar. İşbirliğine önem vermeniz sizi daha da yukarılara taşıyacaktır.


Balık Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder