26 Haziran 2011 Pazar

Yay Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

Yay burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ticari riskler almak için uygun bir dönemde değilsiniz. Size ışık tutacak gelişmeleri gördükten sonra stratejinizi belirlemelisiniz. Duygularınızın köreldiği ve içe dönük yaşama isteğinizin arttığı günlerdesiniz.
Yay burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

Aşk Yaşamı : Çevrenizde yaşanan gizli, asla suçlanamayacak flörtlerin vicdanınızdaki meşruluğunu tartışıyorsunuz. Aşktaki kural dışılığa karşı hissettiklerinizde, içtenliğinizden kuşkuda gibisiniz. İmrenerek mi yadsıyorum, türünden açmazlarınız var.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir ortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para Durumu: Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Yüreğiniz gibi cüzdanınız da ortada. Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Dikkat: Kullanılmaya biraz açık gibisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar
Yay burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tanışacağınız kişilerin karizmanızla etkilemek için özel bir çaba sarf etmenize de, gerek kalmayacaktır. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin, sizden çok farklı olması sizde hayranlık uyandıracaktır. Karşılıklı etkileşim sonucunda yeni bir ilişkinin temelini atabilirsiniz. Dengeleriniz çok önemli. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gün.


Yay Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder