28 Haziran 2011 Salı

Boğa Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda size her açıdan güven ve istikrarlı olma şansı getiriyor. Kendinizi öne çıkarabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz. Kafanızda tasarladığınız olayları kontrol altına alarak ilerleyebilirsiniz. Artık şanslı girişimler yapmakta, geniş imkanlar hedeflemekte başarılı olacaksınız. Şartların akıcı ilerlemesi ile ilişkilerde daha dışadönük ve keyfe yönelik olacaksınız.

Boğa burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bulunduğunuz yeri konforlu bir hale getirmek, pozitif enerjinizi insanlara yansıtacağınız ortamlar hazırlamak isteğiniz yoğun olacaktır. Kısa bir yolculuk sonrası güzel gelişmeler yaşayacaksınız.
Boğa burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi devamlı uyarıyorlar. Bugün bu uyarıların haklılığı konusunda düşünebilirsiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek. Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var.

Aşk Yaşamı : Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız. Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir.

İş Yaşamı : Zaman zaman monoton bir iş yaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk hiç size göre değil. İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Para Durumu: Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak.

Dikkat: Bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız.

Boğa burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Düşüncelerinizde köklü değişimlere ihtiyacınız var. Kendinizi daha cesur ve atılgan hissederken, alışkanlıklarınız konusunda ısrar etmemeli ve içinizdeki cevheri size en yakın olan kişilerle paylaşmalısınız. Bugün, ikna etme konusunda başarılı bir gününüz. Coşkularınızı istediğiniz alanlarda kullanma şansına sahipsiniz.


Boğa Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder