26 Haziran 2011 Pazar

Koç Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Gergin bir şekilde güne başlamanız dost olmayan kişilerin hoşuna gidecektir. Zekanızı kullanarak sizi strese sokan sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Maddi kazancınız artıyor. Aşk hayatında kıpırdanma var.
Koç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün kendinizi biraz daha zinde buluyorsunuz. Yakında mutlu bir habere hazır olun. Sizi çok özleyen yaşlılara ziyaret yapmak için iyi bir gün. Bu ziyaret sonrasında kendinizi onlardan daha da mutlu hissedebilir, bundan sonra bu tür ilişkilerde daha duyarlı davranmaya karar verebilirsiniz. Sağlık şikayetleriniz yorgunluktan olabilir.

Aşk Yaşamı : Doyumlu ilişkiniz uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.

İş Yaşamı : Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Para Durumu: Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında netice verebilir. Giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz çok belli oluyor.

Dikkat: Önümüzdeki günlerde para konularında dikkatli davranmanız gerekebilir. İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olabilirsiniz
Koç burcu nun 27 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları fazla irdeliyorsunuz. Bugün, olaylara çekimser davranmakla iyi ediyorsunuz. Sonradan vazgeçme olasılığınız çok fazla oluyor. İçsel sesinizi dinlemelisiniz. Ayrıntılar üzerinde takılmamalısınız. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz.


Koç Burcu 27 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder