30 Haziran 2011 Perşembe

Aslan Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi sosyal konularda aktif kılan gelişmeler sürmekte. Başkalarını içine alan yardım çalışmaları son derece verimli ve dinamik zamanlara işaret ediyor. Sizin dışınızdaki kişiler için çok daha fazla fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Ayrıca beklentilerinizi büyütmek ve gelecekle ilgili ümitlerinizi yeniden tasarlamak üzere harekete geçiyorsunuz
Aslan burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Gayrimenkul dışında yapacağınız yatırımlar hedefine ulaşacaktır. Kısa vadeli kâr yerine ileriye dönük düşünmelisiniz. Eşinize güzel süprizler yapmak için hayal ve para gücünüzün üstüne çıkmalısınız.

Aslan burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir. Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir.

Aşk Yaşamı : Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

İş Yaşamı : Yetenekleriniz iş alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Para Durumu: Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Dikkat: Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.
Aslan burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Ay’ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden oluyor. Gün içinde, küçük engellerin motivasyonunuzu bozmasına izin vermemelisiniz.


Aslan Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder