18 Haziran 2011 Cumartesi

Yay Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bolca koşturma ve yakın çevrede sizi ilgilendiren hareketlilik içindesiniz. Yakınlarla ilişkiler canlılık kazanırken, zihinsel çalışmalarda ilerlemeler söz konusu. Çok farklı şeyler öğrenebileceğiniz fırsatların üzerine gitmenizde yarar var. Kendinizi geliştirmeniz açısından köklü değişikliklere açık olmalısınız. Alacağınız haberlerle kısa yolculuk planları yapabileceksiniz.

Yay burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ticari riskler almak için uygun günde değilsiniz. Size ışık tutacak gelişmeleri takip ettikten sonra stratejinizi belirlemelisiniz. Duygularınızın köreldiği, içe dönük yaşama isteğinizin arttığı dönemdesiniz.
Yay burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bunda iş yaşamınızdaki olumluluklar kadar, yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir. Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyebilir.

Aşk Yaşamı : Duyguları yoğun. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor olabilir. Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir.

İş Yaşamı : Değişik tarzınız, başarılı iş yaşamınızda ilgi topluyor. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Fakat en olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz.

Para Durumu: Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor. Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz.

Dikkat: Kendinizi biraz dizginlemeniz yararlı olabilir. Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor.

Yay burcu nun 18 Haziran 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sevginin bir zeka işi olduğunu savunmanız bazı kişilere ters gelebilir. Sevgi, doğru olan kişi ile yaşanır. Aşırı dengeli hareket etmeniz, sevginizi yeterince yaşayamadığınız, zannedilse de siz en iyisini yapıyorsunuz. Gizlice izleniyorsunuz. Son günlerde fazla sorumluluk almanız sizi oldukça zorladı. Sizin iyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var.


Yay Burcu 18 Haziran 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder