30 Haziran 2011 Perşembe

Başak Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sorumluluklarınızı ilgilendiren pek çok konu gündemde. Tamamlanması gereken işlere daha ciddi yaklaşmalı, çalışma hayatının getirdiği yeni baskıları esnek karşılamalısınız. Hedefleriniz söz konusu olduğunda ise bazı belirsizlikler söz konusu. Üstlerinizle ilişkilerinizi geliştirmeye bakmalı, henüz netleşmeyen görevler konusunda acele etmemelisiniz.

Başak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Standart kalıplardan çıkarak orijinal fikir ve tasarılar geliştirirseniz hem takdir toplayacak hem de kârlı bir gelir elde edeceksiniz. Aile büyüklerinizden birinin sağlık sorunlarıyla uzun bir zaman ilgileneceksiniz.

Başak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalacaksınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Belki de kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz.

İş Yaşamı : İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, sizi tanıyanları şaşırtıyor. Bunun sizi gaza getirip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Yakında iş hayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Para Durumu: Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek.

Dikkat: Bir kefalet işinin sonunda bazı sıkıntılar görünüyor. Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Başak burcu nun 30 Haziran 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.


Başak Burcu 30 Haziran 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder