28 Haziran 2011 Salı

Kova Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Dışadönük çalışmalar ve sizi iyimser kılan yeni ilişkiler dikkat çekecek. Bolca iletişim içinde olacağınız sosyal hayat size coşku verecek. Yaratıcı konularda birden fazla uğraşı ile ilgilenebilirsiniz. Hayatın olumlu yönleri daha yakınsınız. Ancak duygusal ilişkilerde bazı huzursuzlular söz konusu. Biraz gevşemeye çalışmanız günlük keyifleri yaşamanızı kolaylaştırabilir.

Kova burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Dikkat gerektiren işlere karşı isteksiz oluşunuz kariyeriniz açısından risk yaratabilir. Olaylardaki ayrıntıları daha iyi analiz ederek sonuca kusursuz ulaşabilirsiniz. Yeni yatırımlar için biraz daha bekleyin.
Kova burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları umurunuz bile olmuyor. Aşk yaşamınız bugünlerde sizden ilgi bekleyebilir. İş yoğunluğunuzun gerekçe olarak kabul görmediğini bilmelisiniz. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki iki insanla gönül ortaklığınız son bulabilir.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizi herhangi biri gibi gözleyebilirsiniz. Bu size, gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını gösterebilir. Bu olası gizliliğin arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor.

İş Yaşamı : Çok beğenildiğiniz biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz. Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor.

Para Durumu: Yakınlarınızın size harcamaları azaltma anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil. Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz var.

Dikkat: Bazı söylentiler, bazı iş ilişkilerinizde sizi kolayca mahkum etmiş gibi görünüyor. Önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanabilir.
Kova burcu nun 29 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır. Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkileriniz canlanacaktır. Merkür, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır. Duygularınızı doğru yönlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz.


Kova Burcu 29 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder