30 Haziran 2011 Perşembe

Boğa Burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Temmuz ayı aşk hayatınız için son derece önemli ve tüm burçlar için dikkatli olmayı gerektiren, diyebilirim ki, Temmuz ayına damgasını vuracak olan en önemli astrolojik etkisine. Yukarıdaki Venüs Yengeç burcu seyri 18 Haziran tarihinden itibaren iletişim evinizde geçmişle alakalı olgular ve huzur dolu bir güvenlik hissinin oturmasını sağlarken dipten dibe etkisi başlayan Mars gezegeninin Başak burcu seyri 1 Temmuz itibariyle aşk hayatınızla alakalı yaşam evinize girmiş olacak. Siz Boğalar Venüs gezegenlerinin Yengeç burcu etkisi altında zihinsel açıdan olumlu titreşimler yaşarken, Mars gezegeninin Başak burcundaki etkinliği şöyle bir durup, ne yöne gidiyorum tarzı bir düşünme sürecini başlatabilir. Sanki garip bir şekilde ince eleyip sık dokuma zamanıdır bu. Bu durum kararsızlığı tetiklediği gibi bu kararsızlık kuruntularla kardeş gibi elele yürümeye başlayabilir. Yani tam herşey yoluna giriyor gibi dururken ve sahiplenici koruyucu tarzda hareket ederken başlayan Mars enerjisi, vermeye çalıştığınız kararlar üzerinde durup düşünmeye yol açabilir.

Acaba gerçekten doğru yolda mıyım, yoksa biraz daha düşünmeli miyim tarzı bir psikolojik durumdur bu. emmuz ayındaki gelişmeleri mesleki yaşamınız açısından ele almaya, iş evinizin yöneticisi olan Venüs gezegeninin Yengeç burcu seyriyle başlamak istiyorum. Venüs gezegeni dediğimiz anda siz Boğalar için bir çok konuda önemi her zaman büyüktür. Hem girişimleriniz konusunda etkilidir, kimi zaman aşkla alakalı yaşam evlerinden geçtiğinde ilişkiler konusunda iki kat daha önemli hale gelebilir ve özellikle gündelik iş temposu evinizin de yöneticisi olduğundan dolayı mesleki olarak ta önemi vardır. Bir boğa hiçbir zaman marjinallikten hoşlanmadığı için bu seyir sizin açınızdan gayet sağlıklı olmuştur.

Finansal evinizde Temmuz ayında etkili bir transit olmadığından, para evinizin yönetici gezegeni Merkürün 10 Temmuz tarihinde başlayacak Yengeç burcu seyrinden bahsetmek gerekiyor. 26 Temmuz tarihine kadar devam edecek bu seyir parasal kazanımlar açısından duyarlılığın yükselmesi, iletişimde bulunurken olayları kendi bakış açınıza göre değerlendirerek girişimlerde bulunacağınızın göstergesidir. Tabi ki bu duyarlılık bir yere kadar her zaman faydalıdır. Fakat etrafınızdaki dünyayla temas ederken aşırı hassasiyet göstermeniz finansal konularda dalgalanmalara sebebiyet verebilir. Bu dönemde kazanımlar yuvanız, aileniz, yakın çevrenizle bağlantılar şeklinde gerçekleşebilir.

Amacınız güven olduğundan iletişimde bulunduğunuz her konuda da bu olguyu ön plana alarak kazancınızı çoğaltmayı düşünebilirsiniz. Maddi güvende olmak için para herşeyden önemlidir. Çünkü sizin amacınız herşeyden önce sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamaktır. Bunu yapabilmenin yolu ise, öncelikle yarınlarınızı garanti altına almaktır. Birikimleriniz önemli hale gelebilir. kimileriniz bu dönemde bildik tanıdık bir ortamda küçük bir iş kurarak gelir elde edebileceği gibi, ailesiyle beraber yürütebileceği bir iş için de girişimlerde bulunabilir. Maaşlı çalışan bir kişi iseniz bu süreçte risk altına girmeden hareket etmekten yana olabilirsiniz. Bu durum kimi zaman gelişiminiz önünde engel oluşturabilir. Yani içinde bulunduğunuz durumu korumak, aşina olana sarılmak ve her adımınızda bunları göz önüne alarak hareket etmek gibi. Benim önerim ise para hesabınızı iyi yapmak, gerektiğinde gelişiminiz adına çıkarlarınızı korumayı da bilmektir.


Boğa Burcu Temmuz 2011 Aylık burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder