28 Haziran 2011 Salı

Terazi Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konuların parasal yanı sizi yakından etkilemekte. Artık uzun süredir beklediğiniz parasal destekler hayata geçmeye başlıyor. Aynı zamanda finansal yatırımlarınızı yeniden planlamaya başlıyorsunuz. Hiçbir şekilde rehavete kapılmamalı, kendi kaynaklarınızı borç alacak konularında değerlendirmelisiniz. Ortak harcamalar abartılmamalı.

Terazi burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çok güvendiğiniz insanlar bile sizi yarı yolda bırakabilir. Onun için tedbiri elden bırakmadan projelerinizi gerçekleştirmek için daima yedek kadroyu yakınınızda tutun. Aşk hayatında renkli günler başlıyor.
Terazi burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün sizin sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak. Sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri sizi biraz uçarı buluyor ve bunu sorun ediyor. Ona sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor, buna ihtiyacı var.

Aşk Yaşamı : İşine ayırdığın zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Bugün size zaman ayırmak istiyor ama siz kararsız kalacaksınız.

İş Yaşamı : Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Para Durumu: Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Aynı kararlılıkla devam etmek istiyorsunuz. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Dikkat: Önünüze bir eğitim fırsatı çıkabilir. Değerlendirme konusunda çok gönülsüzsünüz ama işinize çok yarayacağından emin olmalısınız.
Terazi burcu nun 28 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güçlü kişilerin iş birliği ile birtakım yenilikleri yaşantınızın içinde hissedeceksiniz. Siz organizasyon çalışmalarından hoşlandığınız için, bugün özel dostlarınızı titizlikle seçecek ve ortak çalışmalarınızı onlarla başlatmak isteyeceksiniz. Partnerinizin de, düşünceleri ile yanınızda olduğunu görmek sizi sevindirecektir.


Terazi Burcu 28 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder