25 Haziran 2011 Cumartesi

Boğa Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

Boğa burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İki aşk arasında kalabilir, bunun ağırlığını kaldıramadığınız anlar olabilir. Sizin için en önemli kriter, onun fedakârlığı ve gerçek sevgiyi beslemesi olmalıdır. İş hayatında büyük bir sınav vereceksiniz.
Boğa burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Her akşam yeni yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu insan çokluğu, köklü ilişkiler kurmanızı önlüyor. Yapmak isteyip de yapamadığınız birçok arzunuz var. Şu günlerde gözle görülür bir doyumsuzluk içindesiniz. Bundan kurtulmak için arzularınızı tek tek ele alıp elde etmeye çalışmanız gerekiyor. Yakın bir günde uzaktan konuklarınız olabilir.

Aşk Yaşamı : Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

İş Yaşamı : Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olacaksınız. Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun.

Para Durumu: Sözde dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Dikkat: Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir

Boğa burcu nun 26 Haziran 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuz sizde biliyorsunuz. Özellikle bugün, karşılaştığınız kişilerin, değişik fikirleri kafanızın karışmasına neden olacaktır. İnatçı yönlerinizi ortaya çıkarmanın zamanı geldi.


Boğa Burcu 26 Haziran 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder