23 Haziran 2011 Perşembe

Yay Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Evle ve kaynaklarınızla ilgili pek çok aşama kaydettiniz. Özel yaşamınız ise biraz daha öncelikli olabilmeli. İlerleyen saatlerde günü keyifli tamamlama şansı bulacaksınız. Kendinizi özgür hissettiğiniz her konuda başarı sizinle. Zira yaratıcı alanda çok yeni şeyler ortaya koyabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde aniden gelişen heyecanlı olaylar yaşamanız söz konusu.

Yay burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Eski bir dostunuzdan gelecek haber sizi ve ailenizi son derece mutlu edecek. İşinizdeki olumsuzluklar bir süre daha devam edebilir. Bu durum sizi umutsuzluğa itmesin. Aşk raüzgarları sizden yana esiyor.
Yay burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, kendiliğinizden cesaret üretemiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor size.

Aşk Yaşamı : Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Kendinize bunu itiraf etmenizde bir sakınca yok, sadece siz duymuş olacaksınız. Her zaman ilkellik diye tanımladığınız kıskaçlık duygusuyla doğru dürüst tanışmanız için iyi bir fırsat.

İş Yaşamı : Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok. Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edebilir.

Para Durumu: İçinize sindiremeseniz de daha kapalı ve sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Hayata bakışınızı, ondan beklentilerinizi tam karşılayacak bir standardı, günde yirmi dört saat çalışarak da elde edemeyeceğinizi biliyorsunuz.

Dikkat: Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hak ettiği kadar sıcak ve saygın bakabileceksiniz.
Yay burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Onun olaylara daha duygusal baktığını görmek, canınızı sıkabilir.Fakat sabırlı davranışlarınızla aranızdaki engelleri kaldıracak ve düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.


Yay Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder