13 Şubat 2011 Pazar

Masum Değiliz ” Sürgün ” Atv Yeni Dizi

Atv ekranlarında gösterilecek olan sürgün adlı dizi avşar film tarafından değiştirilerek Masum değiliz adını aldı. Masum değiliz dizisi aşk ve intikam içerikli bir dizi olacak. Masum değiliz dizisi oyuncuları Can nergis Gülcan aslan, Laçin Ceylan, Avni Yalçın ve Nur Sürer den oluşuyor.

Masum Değiliz dizisi konusu :
1935 yılında Memet adlı bir çocuğun babası,cinayet suçu nedeniyle idam ediir. Memet babasının suçsuz olduğuna inanmaktadır. Bu yüzden kararı veren hakimi bıçaklar. Ayağından sakatlanan hakim çocuğu affeder ama annesinden şehri terk etmelerini ister. Memet ve annesi o şehri terk eder.
Aradan yıllar geçer. 1946 yılının ilk aylarında Memet babasının haksız yere idam edildiğini ıspatlamak ve kovulduğu şehre kendini kabul ettirmek için geri dönmeye karar verir. Şehre gelirken trende tanıştığı Leyla’nın da aynı istasyonda indiğini görünce gülümser ama gülümsemesi az sonra kaybolur. Çünkü bu kızı karşılamaya gelen adam babasının idamına karar veren hakimdir. Hoşlandığı kız hakimin kızıdır.
Memet’in şehre gelmesiyle birlikte unutulmaya yüz tutmuş cinayet meselesi yeniden gündeme gelir. Memet gerçek katili tespit etmek için uğraş verir. Bu süreçte hakimin kızı Leyla’yla da karşı karşıya gelir.Leyla şehirdeki herkes tarafından sevilen, el üstünde tutulan, güzel ve alımlı bir kızdır. Adeta sevgi ve ilgiyl beslenen Leyla’ya Memet ilgisiz ve saldırgan davranır. Bu durum Leyla?yı hem öfkelendir, hem de karşı konulmaz birçimde Memet’e yaklaştırır.
Memet hayli varlıklı olarak şehre dönmüştür. Yatırımlar yapmaya başlar.


Masum Değiliz ” Sürgün ” Atv Yeni Dizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder