21 Şubat 2011 Pazartesi

Kütahya Porselen Yemek Takımları

Kütahya porselen yemek takımları görsellerine geçmeden önce sizlere Kütahya porselen hakkında biraz bilgil vermek istiyoruz. Kütahya porselen hakkında vereceğimiz bu bilgiler firmanın kendi web sitesinden alınmıştır.

Kütahya Porselen San. A.Ş, 1970 yılında kurulmuştur. Kurulduğu ilk yıllarda çok ortaklı ve hakim hissesi halka ait olan şirket; 1984 yılında Güral ailesine geçmiştir. Kütahya Porselen, hakim hissesi Güral ailesinin olmak üzere %25’i halka açık bir şirkettir. Firma, 160.000m2 kapalı alanıyla porselen, naturaceram, seramik ve ambalaj sektörlerinde üretim yapan toplam altı fabrikayı bünyesinde barındırmaktadır.

Kütahya Porselen’in, bugünkü başarısının temelinde, Güral ailesine geçişinin önemi büyüktür. Bunun yanı sıra Kütahya Porselen genç ve dinamik kadrosu ile yarınlara ilerlemektedir. Gürallar, yeni yönetim felsefeleri ve ileriyi öngören düşünce yapılarıyla üretimlerinde tasarım alt yapılarını güçlendirerek Kütahya Porselen’i dünyanın sayılı porselen markalarından biri haline getirdi. Bugün Kütahya Porselen, yılda 50 milyon parçalık üretim kapasitesi ve 150’ye yakın desen seçeneği ile Avrupa’nın en büyük ilk üç üreticisi arasındadır.

Yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın ve özellikle de Avrupa ülkelerinin sayılı markaları arasında yer almaktadır.

İşte sizler için seçilmiş olan birbirinden güzel Kütahya Porselen Yemek Takımları

kütahya porselen1 Kütahya Porselen Yemek Takımlarıkütahya porselen2 Kütahya Porselen Yemek Takımlarıkütahya porselen3 Kütahya Porselen Yemek Takımlarıkütahya porselen4 Kütahya Porselen Yemek Takımları


Kütahya Porselen Yemek Takımları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder