20 Temmuz 2011 Çarşamba

Yengeç Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yabancılar, yolculuklar ve eğitimle ilgili düşüncelerinizi değiştireceğiniz olumlu gelişmeler var. Yeni bir yön bulmak ve başka alternatiflere yönelmek size çok şey kazandırabilir. Bu alanda daha kalıcı planlar yapabilirsiniz. Kişisel konularınıza hakim olduğunuz bu süreçte ilişkilerden keyif almaktasınız. Akşam saatlerinden sonra hafta sonuna sarkan işler öne çıkıyor.

Yengeç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Koşulların uygun olduğu iş alanlarında tercihinizi iyi yapmalısınız. Faaliyetleriniz bulunduğunuz ortama göre biraz ileri derecede olabilir. Bu size avantaj sağlayacaktır. Sevdiğinizle ilişkiniz alarm veriyor.
Yengeç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yeni ilişkilerde ayaklarınızı yere sağlam basarak aldığınız kararlar, yine de bazı tökezlenmelere engel olamayabilir. Bu ilişkilerde aldanmaya çok açık durduğunuz ikili bir yakınlaşma içinde görünüyorsunuz. Belli konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi yanıltabilir. Bu konuları yararlı paylaşımlarla ele alıp değerlendirmeniz gerekecek.

Aşk Yaşamı : Yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız çok anlamlı değil. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz

İş Yaşamı : Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızın iş konularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Para Durumu: Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerine çıkabileceğiniz bazı fırsatları risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Dikkat: Bazı davranışlardaki düzgün ve saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda, tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz sizi kızdırıyor.

Yengeç burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sezgileriniz oldukça güçlü..Yanınızda çalışan kişilerin duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Duygularınızı kolay ifade edemeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir . Özel zevklerinizi bir kenara bırakarak zamanınızı onlarla paylaşabilirsiniz.


Yengeç Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder