20 Temmuz 2011 Çarşamba

İkizler Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Oldukça hareketli olmanız gereken zamanlar söz konusu. Tamamlanması gereken işler ve hazırlık yapmanız gereken konular var. İş ve eve ait sorunları aştığınız bu dönem daha rahatsınız. Planlı ilerleyerek verimli sonuçlar alabileceksiniz. Yaptıklarınızla göz doldurabileceğiniz şartlar size güven verecektir. Akşam saatlerinden sonra daha dışadönük planlar içindesiniz.

İkizler burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün gideceğiniz bir davette yeni insanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Özellikle sanat ve kültürel etkinliklerde söz sahibi olanlarla kuracağınız diyaloglar ufkunuzu genişletecek. Sağlığınız gayet iyi.
İkizler burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

Aşk Yaşamı : İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İş Yaşamı : İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Para Durumu: Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Dikkat: Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir
İkizler burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddesel isteklerinizin ağır basması sonucunda, kazançlarınızı konusunda farklı araştırmalar içinde olacaksınız. Sosyal ilşkilerimize gereken değeri vermemeniz gereken bir gün olmasına rağmen, karşılaştığınız kişilerin olumsuz yönlerinden etkileneceksiniz.. Aşk ve mantık dengesi içinde hareket etmeniz gereken bir gün..Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat etmelisiniz.


İkizler Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder