20 Temmuz 2011 Çarşamba

Boğa Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal hayatın getirdiği değişik aktiviteler sürmekte. Aynı zamanda işten gelecek maddi beklentileriniz büyüyor. Geleceğe yönelik parasal planlarınız olumlu ilerleyecektir. Akşam saatlerinden sonra gizli almış konuların açığa çıkması söz konusu. Size üzüntü kaynağı olacak her gelişmeyi sabırlı yanlarınızla aşmaya çalışmalısınız.

Boğa burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Kazanacağınız para yüzünüzü güldürse de büyük gelişmeler beklemeyin. Sosyal hayatınız renklenecek. Yeni bir aşka hazır olun.

Boğa burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sezgilerinize duyduğunuz güvenle, önemli kararlara yönelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tamamlamaya çalışacağınız bazı uğraşlarınızda yeni fikirlerin etkisinde kalabilirsiniz. Tavır belirleme güçlüğü çektiğiniz bir konu, konunun diğer ilgililerinin ısrarlarıyla bugünlerde sizi net davranışlara zorlayabilir. Buna direnmeniz işinizi güçleştirecek.

Aşk Yaşamı : Adlandıramadığınız duygularınız, izin vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Bir anda kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz. Ama her şey sandığınız kadar elinizde olmayabilir.

İş Yaşamı : İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para Durumu: Para konusunda bir ürkeklik geliştirmiş gibisiniz. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir. Yakında şehir dışında bir satış işiniz var, ama yeterince ilgi göstermeyeceksiniz.

Dikkat: İlgisiz davranacağınız bir satış işi önemli olabilir. Çevrenizdeki imkanları
Boğa burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz. Ailenizle ilgili ters giden bazı olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecektir. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün, duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz.


Boğa Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder