20 Temmuz 2011 Çarşamba

Akrep Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendi kendinizle çok daha uyumlusunuz. Sizi dışadönük uğraşlar getiren olanaklar yaratıcı alanda size değişim yapma fırsatı sağlayacaktır. Yaptıklarınızla gurur duyabileceğiniz sonuçlar alabileceksiniz. Boş zamanlarınızı değişik konulara ayırarak hayattan daha çok keyif alabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra günlük işlerinizi yeniden planlamanız gerekecek.

Akrep burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Akrabalarınız arasındaki sorunlar ihmaller nedeniyle iyiden iyiye büyüyor. Aile büyükleriyle bir araya gelip problemlere yapıcı çözümler getirmelisiniz. Aşk hayatında yeni başlayan ilişkiniz iyi gidiyor.
Akrep burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın geçmişte çok çaba gösterip olumlu anlamda etkilediğiniz bir gelişme, bugünlerde yeniden gündeme gelecek. Bu gelişmedeki yapıcı girişimlerinizin ödülünü alacaksınız. Eksik bilgilenmelerle size karşı ısrarla savunulan bir yanlışı, gün ortasına çıkarma çabalarınız var. İlkesizlik olacağı kaygısıyla gizli tuttuğunuz bazı bilgileri açıklamak durumunda kalabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Geçmişte yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz bambaşka bir şekle bürünebilir.

İş Yaşamı : İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız var. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Para Durumu: Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor, ama yeni sıkıntıları da geciktirmiyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Dikkat: Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratıyor. Bazı dengeleri korumayı bilmelisiniz
Akrep burcu nun 21 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İlişkinizin her türlü sağlamlığını ölçmek için, önemli bir gün. Gücünüzün üstünde bir çalışma örneği çıkarıyorsunuz. Bugün fazla fedakar olacaksınız.. Kendinizi çok verimli hissediyorsunuz. İsteklerinizdeki artışlarda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Çocukların da katılacağı aktiviteler gündemde olacak.


Akrep Burcu 21 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder